Ons verhaal

Geschiedenis & Kwaliteit

U bent hier


Een traditie van vakmanschap

 

Het verhaal van Diema’s boerenbrood is het verhaal van een bakkersfamilie met een passie voor bakken en een liefde voor de zee. De geschiedenis van de familie start in 1967 met een bakkerij in Melsele in het hart van het Waasland. Maar de roep van de zee is heel sterk en de bakkerij uit Melsele verhuist naar een bakkerij in Sint-Idesbald, de eerste winkel van een hele reeks aan de kust. Wanneer de winkel in Sint-Idesbald wordt overgenomen door de oudste zoon, wordt een tweede winkel geopend in Koksijde. Wanneer ook die wordt overgenomen (door de tweede zoon), komt er een derde winkel in Nieuwpoort-bad (waar de jongste zoon aan het roer staat). Het is het begin van een nog groter verhaal. Diema’s boerenbrood is vandaag een erg dynamisch geheel van verschillende winkels aan de kust die stuk voor stuk de familietraditie én de liefde voor de zee erg hoog in het vaandel voeren.

Liefde voor ambachtelijke producten

 

Diema’s boerenbrood is een brood- en banketbakkerij met een liefde voor ambachtelijk boerenbrood. Wij werken enkel met hoogstaande producten van leveranciers die wij kennen en vertrouwen. Onze werkwijze is zeer traditioneel. Toch beantwoordt ze volledig aan de meest veeleisende normen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Wij besteden absolute aandacht aan hygiëne, orde en netheid (HACCP), zowel bij het bewaren en behandelen van onze grondstoffen en onze eindproducten als in onze winkels. Wat u in onze winkels vindt, is daardoor uiterst vers en van de allerbeste kwaliteit. Wij doen er bovendien alles aan om u onze producten aan te bieden in een sfeer van klantvriendelijkheid en service.


Diema's Boerenbrood | Toevluchtweg 2A | 8620 Nieuwpoort | Tel.: 058/232492 | Fax: 058/232493 | info@diemasboerenbrood.be