Brood en banket

Gebak

U bent hier


Een feest voor alle zintuigen

 

Met de gebakjes van Diema’s Boerenbrood wordt elke ontmoeting een feest. Ons gebak is een ideale manier om belangrijke momenten te begeleiden, of gewoon als afsluiter van een lekkere maaltijd.

  • Aardbeitaartje: heerlijk gebakje met zanddeegbodem, banketbakkersroom en aardbeien, met of zonder slagroom
  • Abrikozentaartje: gebakje met abrikozenvulling
  • Appeltaartje: bladerdeegbodempje gevuld met banketbakkersroom en appelschijfjes
  • Baba Rhum: in rum geweekte cake
  • Boels
  • Breughel
  • Cake: traditionele cake van cakebeslag naar eigen geheim recept
  • Cake coquerel
  • Carré confituur: bladerdeegvierkantje met abrikozenconfituur
  • Choux: klein rond gebakje met slagroom, pudding en chocolade
  • Cornet
  • Crème beurre: het traditionele lichte gebakje dat op feesten niet kan ontbreken
  • Donuts met chocolade: ronde gebakjes met een gat in het midden en chocoladeglazuur
  • Donuts met suiker: met suiker versierde donuts
  • Eclairs: boterzachte soes gevuld met banketbakkersroom en chocoladeglazuur erbovenop
  • Flan noisette: lekkere flan met nootjes
  • Frangipanegebakje: gebakje met een mengsel van gemalen amandelen, meel en eierdooier
  • Gozet: bladerdeegbodem gevuld met appelmoes
  • Grootmoedergebak: de kleine versie van onze grootmoedertaart
  • Kriekentaartje: bladerdeegbodempje gevuld met banketbakkersroom en met krieken
  • Linzer
  • Marie-José
  • Mattentaart: eeuwenoud gebak van gewonnen of gestremde melk
  • Merveilleux: Italiaans schuimpje gevuld met slagroom
  • Rijsttaartje: bladerdeegbodempje gevuld met heerlijke rijstcrème
  • Rochers: het klassieke kokosgebakje
  • Saint-Honoré: gebakje gemaakt van bladerdeeg, banketbakkersroom, slagroom, fruitvulling, biscuit chouxbeslag, chocolade en fruit
  • Taartje met gemengd fruit: heerlijke bodem gegarneerd met seizoensfruit, met of zonder slagroom
  • Tarte maison: heerlijk taartje naar eigen geheim recept
  • Tompoes: baksteenvormig gebakje van bladerdeeg bedekt met glazuur en gevuld met vanillebanketbakkersroom
  • Zwaantje: botermalse soes met banketbakkersroom en slagroom

Proef zeker onze specialiteiten

 
  • Biscuit van het huis: luchtig cakegebak, gevuld met slagroom en versierd met vers fruit
  • Zwartewoudgebak: heerlijke combinatie van chocoladecrème, chocoladecrèmebiscuit en slagroom
  • Flambe
  • Chocomousse: heerlijk zachte mousse van chocolade


Diema's Boerenbrood | Toevluchtweg 2A | 8620 Nieuwpoort | Tel.: 058/232492 | Fax: 058/232493 | info@diemasboerenbrood.be